Gebruik Tenderned bij aanbesteding zware berging

21-10-2021

Naar aanleiding van het bericht over de start van de aanbesteding zware berging en de inlichtingenbijeenkomst op 25 mei, bleken er wat vragen te zijn over het gebruik van Tenderned. Hier volgt nadere informatie.

Om daadwerkelijk te kunnen meedoen met de aanbesteding, heeft u een Tenderned account nodig met zogenaamde e-Herkenning. Zonder een dergelijk account kunt u alleen meekijken en -lezen, maar niet meedoen. Meer informatie over hoe dit alles werkt, vindt u hier.

Lukt het niet om tijdig een account met e-Herkenning te organiseren maar u wilt zich wel aanmelden voor de inlichtingenbijeenkomst (kan tot vandaag 20 mei 23.59 uur)? Dan kan dat bij wijze van uitzondering per e-mail via het e-mailadres aanbestedingsteam-gww@rws.nl onder vermelding van naam onderneming, naam aanwezige en e-mailadres aanwezige.

Voor meer informatie: gebruik ons contactformulier

Afbeeldingen

Contact

STIMVA
Papendorpseweg 101, Utrecht
Tel: 088-797 3650

Of e-mail ons 

Over STIMVA

Disclaimer:
De informatie op deze website wordt met grote zorg samengesteld en gepresenteerd. Toch kan het voorkomen dat er iets niet klopt. We kunnen de informatie dan direct wijzigen, zonder dit eerst aan te kondigen. STIMVA is bovendien niet aansprakelijk voor elke vorm van schade die ontstaat door deze website te bezoeken.

 

Cookie-instellingen