Thema's

Veiligheid

Bij een vrachtautoincident is het belangrijk om u en uw vrachtauto zo snel mogelijk in veiligheid te brengen. Op deze pagina leest u wat u zelf kunt doen om de veiligheid te waarborgen.

Lees meer

Preventie

Technische mankementen en bandenpech zijn de meest voorkomende oorzaken van pechgevallen. Zorg daarom dat u aandacht besteedt aan onderhoud en regelmatig uw banden checkt.                                                          
Lees meer

Extreem weer

Een vrachtautoincident verdient extra aandacht bij extreme weersomstandigheden. Bekijk onze tips voor als u onderweg gaat met extreem weer.                                                                                                            
Lees meer

 

 

 

 

 

Alternatieve brandstoffen

Steeds meer vrachtauto’s rijden op alternatieve brandstoffen. Bekijk welke uitdagingen dit met zich meebrengt en hoe u kunt helpen om de berging te vergemakkelijken.

Lees meer

Cijfers

Elk jaar houdt STIMVA de cijfers rondom vrachtautoincidenten bij. Op deze pagina leest u de laatste ontwikkelingen op dit gebied. U kunt hier ook door naar onze jaarrapportage.

Lees meer

 

 

 

Contact

STIMVA
Papendorpseweg 101, Utrecht
Tel: 088-797 3650

Of e-mail ons 

Over STIMVA

Disclaimer:
De informatie op deze website wordt met grote zorg samengesteld en gepresenteerd. Toch kan het voorkomen dat er iets niet klopt. We kunnen de informatie dan direct wijzigen, zonder dit eerst aan te kondigen. STIMVA is bovendien niet aansprakelijk voor elke vorm van schade die ontstaat door deze website te bezoeken.

 

Cookie-instellingen